COMENZI: 0727.37.97.22 office@ecoproduse.eu

Politica de retur

POLITICA DE RETUR
Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice în scris compania SC MAX PROD SRL ca renunţa la cumparare, fara penalitaţi si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la receptionarea produsului (valabil doar pentru persoane fizice). Singurele costuri care pot fi suportate de cumparator sunt cheltuielile directe, inclusiv cele de returnare a marfii.
Singura conditie este ca în cazul returnarii, produsul sa fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (să aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit). De asemenea va trebui sa completezi formularul de contact in care sa mentionezi urmatoarele informatii: Nume si prenume, numar si data factura, denumirea produsului si cantitatea. Vei fi contactat de un reprezentant de vanzari pentru finalizarea procesului de retur.
1. In cazul in care plata s-a facut prin ramburs, returnarea banilor se va face prin curier în termen de cel mult 30 zile de la receptionarea returului. Menţionam ca suma returnata este cea platita de client la comandarea produselor minus taxa pentru curierat si taxa ramburs (in cazul în care acestea au fost platite de cumparator).
2. In cazul în care plata s-a facut prin transfer bancar, banii vor fi returnaţi prin aceeasi metoda în termen de cel mult 30 zile de la recepţionarea returului. Menţionam faptul ca, suma returnata este cea platita de client la comandarea produselor minus taxa pentru curierat si taxa ramburs (în cazul în care acestea au fost platite de cumpărător).
Adresa la care se va expedia coletul care contine produsul returnat este:
SC MAX PROD SRL
Str. Focsani nr. 28-30
Sector 5, Bucuresti
Costul transportului pentru returnarea produselor va fi suportat de catre cumparator. Coletele care vor fi returnate cu plata la destinaţie vor fi refuzate. Fiecare colet returnat va fi verificat, iar în cazul în care produsul nu va avea eticheta atasata si/sau este deteriorat în urma folosirii acestuia va fi refuzat.